Mierea de albine – efecte

Mierea de albine – efecte

miere-de-albine

Mierea de albine este probabil cel mai sanatos dulce care se regaseste pe piata, fiind produs de albine si  considerat a fi doza zilnica de sanatate, pentru ca cel mai important atu al sau este faptul ca este 100 % natural. De aici se trag si beneficiile acestui produs. Considerat inca din cele mai vechi timpul cel mai bun remediu pentru frumusete, acest produs are efecte vizibile asupra organismului uman, asupra pielii dar si asupra organelor interne care ne asigura supravietuirea. Pornind de aici, mierea de albine este un bun tratament pentru ten, dar si pentru corp, inclusiv pentru par. Efectele miraculoase ale acestui produs se observa in cateva luni de la inceperea folosirii acestuia si pot fi de lunga durata, atata timp cat se aplica in mod regulat, o data pe saptamana sau o data la doua saptamana.

La nivelul intern al organismului, mierea de albine ajuta la o mai buna circulatie a sangelui, la mentinerea glicemiei in limita standard, precum si la o activitate cerebrala permanenta, contribuind la stimularea conexiunilor neurologice, motiv pestru care este considerat si un bun ajutator al memoriei.

Consumul zilnic de miere de albine te ajuta sa ai un somn mai linistit si mai odihnitor datorita zaharurilor naturale din compozitia sa ce permit substantei responsabile cu somnul sa ajunga la creier mai repedere, imbunatatind calitatea somnului, asigurandu-ti un somn eficient chiar si pentru cateva ore. Iar daca dormi mai bine, automat vei fi mai relaxat si vei da randamentul care ti-l propui, atat la servici, cat si acasa.

O alta importanta a mierii de albine este data de proprietatile antibacteriene pe care le are si care impiedica infectarea anumitor zone in momentele in care suferim taieturi minore, vanatai sau ne julim pielea. Mierea de albine actioneaza ca un bun cicatrizant datorita consistentei sale groase ce nu permite bacteriilor sa patrunda in rana, interzicand infectarea acestor zone. Mierea de albine este indicata in special in cazul copiilor care in momentul jocului se lovesc, se taie sau se julesc, accelerand vindecarea.

Pe langa aceste beneficii ale mierii de albine, produsul se foloseste si la prepararea diferitelor bauturi sau deserturi, dar cea mai buna forma a sa ramane cea bruta, fiind alimentul cel mai dulce, cel mai siropos si natural produs de om.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | martie 17, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *