Modelator de videochat

Modelator de videochat Image

Modelator de videochat

Un modelator de videochat este acea persoana care are in fata sa un monitor si dispozitivele aferente asupra carora isi asuma o responsabilitate unica si anume de a participa la conversatii din mediul virtual. Aceasta responsabilitate este cunoscuta ca o camera de chat, o camera pentru a discuta cu oamenii in fiecare zi.

Zilnic, milioane de oameni intra sau acceseaza cele mai populare site-uri de socializare, site-uri de promovare si cele educationale pentru a se informa, pentru a cunoaste oameni noi si pentru a schimba pareri si idei. Un moderator de camera tip videochat este cel care isi desfasoara o activitate in fata monitorului, prin discutii cu alti interlocutori care au acces la internet si la o camera web, fie dintr-o alta camera special amenajata, fie din propria camera de domiciliu.

Pentru a permite interlocutorului sa vada ceea ce face un model de videochat acesta trebuie sa dea cateva clickuri pentru a porni camera, microfonul si conexiunea la internet. Important este ca un moderator de videochat nu permite altor persoane sa intre in conexiune atunci cand un model de videochat este deja ocupat. Aceasta inseamna refuzul publicului la ceea ce se intampla intr-o camera in care doi oameni incearca sa se cunoasca mai bine prin intermediul videochatului.

Este important de amintit faptul ca videochatul a fost si este o industrie pentru fiecare sector de activitate, de la educatie, medicina, inginerie si pana la programare. De exemplu, multi adulti opteaza sa urmeze o facultate sau cursuri de pregatire profesionala de la distanta, iar sustinerea examenelor se face in fata calculatorului prin intermediul unei camere web si al unui microfon, desigur cu o buna conexiune la internet.

Primul pas in a deveni moderator de videochat este sa se aplice pentru un astfel de post, sa se obtina camera in care au loc discutiile, fie ca este o camera adult sau non-adult. O firma de videochat moderna este Black-Studio. De asemenea trebuie sa se asigure ca se indeplinesc toate cerintele de varsta, de abilitati si de cerinte. Multe angajari videochat tin de confidentialitate, incredere, determinare si respect.

Angajarea in conversatii cu altii pe chat reprezinta un pas esential in a deveni moderator de chat, tocmai pentru ca aici se dezvolta cele mai bune abilitati sociale, abilitati de management si cele de coordonare. Sa stii cum sa iti gestionezi timpul, cum sa imparti fiecare conversatie, astfel incat sa nu iti lasi balta utilizatorii inseamna enorm pentru o cariera ca si modelator de videochat. Atunci cand optati pentru un loc de munca ca si moderator de videochat este important sa stiti ca esti 100 % familiarizat cu regulile camerei de chat si esti capabil sa vizionezi si alte locuri de munca de acest fel, pentru a va ajuta constant in acumularea de informatii.

 

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 20, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *