Obiceiurile prietenilor adevarati

Obiceiurile prietenilor adevarati Image

Obiceiurile prietenilor adevarati

Cred ca stim cu totii cum arata un prieten adevarat si unul fals, insa de cele mai multe ori ne complacem in prietenii din care nu mai iesim, doar pentru ca ni se pare ca prietenii nostri sunt prietenii nostri indiferent de ceea ce fac si de felul cum se comporta cu noi. Insa, niste prieteni carora le pasa cu adevarat de tine ar trebui sa indeplineasca urmatoarele criterii.

Prietenii adevarati nu te intrerup la fiecare vorba

Prietenii adevarati nu sunt atat de obsedati de ei insisi incat nu sunt interesati de ceea ce simti tu. O prietenie dreapta si echilibrata nu poate exista pe fondul unei situatii in care unul doar vorbeste si nu asculta deloc.

Prietenii adevarati nu te descurajeaza din a-ti urmari si realiza visele

Prietenii adevarati sunt dispusi sa iti ofere un feedback fara vorbe prea pretioase, daca asta cred ei de cuviinta ca este necesar pentru dezvoltarea ta personala, insa nu fac acest lucru intr-o maniera uracioasa si nici nebinevoitoare. In schimb, acestia iti ofera sfaturi constructive si ajutatoare care te inspira sa devii mereu o mai buna varianta a ta.

Prietenilor adevarati nu le pasa de trecutul tau, oricare ar fi acesta

Prietenii adevarati nu sunt preocupati de trecutul tau, indiferent de cat de colorat si ciudat a fost acesta. Daca tu esti suficient de curajos incat sa dezgropi singur schelete ascunse demult in dulapul tau, acestia ar trebui sa-ti ofere sprijin si intelegere, exprimandu-si mai degraba aprecierea pentru faptul ca te-ai deschis in fata lor.

Prietenii adevarati nu te abandoneaza in situatii sociale

Prietenii adevarati sunt suficient de inteligenti din punct de vedere emotional pentru a sti ca faptul de a duce cu ei un prieten la o petrecere unde acestia nu cunosc pe nimeni, si apoi urmand a-i lasa singuri acolo, este un lucru foarte nechibzuit din partea lor(in special daca prietenul lor se intampla sa fie un introvertit).

Prietenii adevarati nu devin gelosi pe succesul tau

Prietenii adevarti nu isi irosesc timpul intr-o stare de gelozie atunci cand ceva bun ti se intampla. Acestia cunosc faptul ca este mult mai productiv si mai bine de a fi  cu adevarat fericiti si mandri de succesul prietenilor lor(si chiar sa ia si notite referitor la cum acestia au reusit), decat sa stea bosumflati si sa se intrebe mereu de ce nu au fost ei cei alesi. Mai putina vaicareala, si mai multa activitate.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 23, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *