Plictiseala din pat

Plictiseala din pat Image

Plictiseala din pat

Atunci cand te oferi sa-i faci sex oral, ea nu vrea

Un lucru este sa nu vrea sa-ti ofere ea sex oral, odata ce asta presupune o gramada de treaba. Dar sa isi refuze ea propria placere? Asta este un semn rau, in totalitate. A avea parte de un orgasm, si procesul care duce acolo, poate fi un lucru foarte senzual, relaxant si care uneste doua persoane.

Daca ea nu pune valoare pe aceste lucruri, si prefera mai degraba sa doarma, legatura dintre voi poate deveni mult prea slaba pentru a o mai ademeni in pat. Acest nivel de apatie poate indica o problema majora. Cateodata, exista alte tipuri de emotii care duc la plictiseala, cum ar fi enervarea, furia si dezamagirea.

Poate ca ea considera ca vrei sa-i oferi un orgasm doar pentru a-ti satisface propriul ego, si nu pentru ca vrei sa-i oferi ei placere. Asadar, inainte de a renunta, spune-i ca aici este vorba doar despre ea, ca vrei s-o vezi satisfacuta si ca iti face placere acest lucru. „Nu vrei sa te fac sa te simti bine? Spune-mi mai mult, ce as putea face mai bine? Vreau sa fac asta doar pentru tine!”. Asta o va readuce la viata, o va redresa si astfel de la un „nu” hotarat sau de la un „poate”, se va ajunge la un „da”.

Ea intreaba, „Ai terminat?”, chiar inainte sa se intample acest lucru

„Dureaza prea mult, hai sa incheiem odata!”. O gramada de barbati cred ca femeile vor ca sexul sa dureze mai mult, 30 de minute sau chiar mai mult de atat. Insa, adevarul este ca, majoritatea femeilor sunt de acord cu ideea sa dureze doar 10 minute, atata timp cat au parte de orgasm. Daca dureaza prea mult, isi pierd din lubrifiere, ceea ce este un lucru foarte incomod. Jumatate de ora poate parea destul de mult pentru o femeie care oricum nu poate ajunge la orgasm pe timpul contactului sexual.

Daca nu esti gata sa termini, lucreaza la captarea atentiei acesteia. Atinge-o pe fata, si pastreaza un contact vizual intim cu ea. Conexiunea este un factor mare de incitatie pentru femei. Inca un lucru care poate spori libidoul: a simti ca dorinta ta este indreptata in special catre ea. Privitul lung in ochii ei este un semnal sigur ca excitarea ta este placuta in totalitate de catre ea.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iunie 20, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *