Povesti cu fantome: papusa Annabelle

Povesti cu fantome: papusa Annabelle Image

Povesti cu fantome: papusa Annabelle

In 1970, o femeie a cumparat dintr-un second hand o papusa in stilul Raggedy – Ann pentru fiica ei, care era la facultate. Fiicei i-a placut mult si a pastrat-o in apartamentul ei, insa, la scurt timp, ea si colegele ei de camera au inceput sa observe ca se intampla lucruri ciudate care implicau papusa. Se misca singura, adesea fiind gasita in alta camera fara ca cineva sa o mute. Fetele au gasit bucatele de hartie de pargament, lucru pe care nici macar nu-l aveau, cu scris de copil pe ele. De asemenea, intr-o zi au gasit papusa stand in picioare, lucru imposibil, fiind facuta din carpa.

Fetele, inspaimantate, au contactat un medium, care le-a spus ca papusa era posedata de spiritul unei fetite care a murit in bloc. „Annabelle” a spus ca ii place de studente si voia sa stea cu ele, asa ca i-au spus ca poate. Din pacate, oferirea permisiunii a dus la cresterea nivelului de activitate paranormala din apartament, culminand cu un prieten de-al lor fiind atacat de papusa intr-o noapte, lasandu-i urme dure pe piept si tors.

Aflate la capatul puterilor, fetele i-au contactat pe investigatorii de spirite Ed si Lorraine Warren. Cuplul a descoperit ca papusa nu era posedata de spiritul unui fete, ci de un demon care a mintit in legatura cu adevarata lui identitate pentru a se apropia de fete, probabil cu intentia sa le posede pe unele dintre ele. Fetele au oferit-o pe „Annabelle” familiei Warren, care au inchis-o intr-un cabinet de sticla in muzeul lor de ocultism situat in Connecticut. Semnul de pe cabinetul de sticla anunta: „Atentie! In niciun caz, nu deschideti!”

Ce parere aveti despre astfel de povesti? Cat de mult din ele credeti ca este adevar si cat de mult din ele credeti ca sunt doar fabulatii? Stiu ca postarea nu respecta tematica blogului, dar mi s-a parut foarte interesanta povestea.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iulie 30, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *