Programarea la salon o poti face mai simplu ca oricand, prin Stailer!

    Home  /  Online  /  Programarea la salon o poti face mai simplu ca oricand, prin Stailer!

Programarea la salon o poti face mai simplu ca oricand, prin Stailer! Image

Programarea la salon o poti face mai simplu ca oricand, prin Stailer!

Nu mai este mult pana cand sarbatorile incep sa isi faca simtite prezenta in adevaratul sens al cuvantului. Task-urile curg in continuare, poate mai numeroase ca oricand, deci trebuie sa iti calculezi extrem de bine timpul, secunda cu secunda. Totusi, nu te neglija, ai grija ca de sarbatori sa arati mai splendid ca oricand. Daca esti din Cluj, iti poti face o programare la salonul de interes pentru tine prin Stailer.

Vorbim despre o platforma ce inglobeaza zeci de saloane de infrumusate din Cluj. O poti folosi cu incredere pentru a-ti face o programare imediata. Ea poate fi folosita in doua moduri: pentru a descoperi serviciile de interes pentru tine sau pentru a intra in contact direct cu disponibilitatea salonului pe care il frecventezi deja.

10 servicii diferite la un click distanta

Platforma stailer.ro este atat pentru femei, cat si pentru barbati. Prin intermediul sau poti avea parte de 10 tipuri de servicii. Este vorba despre tuns, styling, vopsit, manichiura si pedichiura, make up, epilare, masaj, cosmetica, pensat sau tratament pentru par. Pregateste-te pentru un Craciun de poveste. Fa-ti o programare din timp.

Prin intermediul platformei de acest gen iti poti face o programare pentru oricare dintre serviciile anterior enuntate. Mai mult decat atat, tu alegi data si ora la care vrei sa beneficiezi de ele. Ulterior iti va fi afisata disponibilitatea fiecarui salon in parte. Bineinteles, asa se vor intampla lucrurile daca esti in cautarea unui serviciu anume, nu in cautarea unui salon anume. Nu uita de faptul ca ai doua variante de cautare.

Selectezi chiar tu un reminder pentru programarea facuta!

Decat sa faci o programare si sa uiti de ea, cel mai bine este sa iti setezi un reminder. Daca o realizezi prin intermediul platformei de acest gen, poti seta chiar tu ora la care sa fii instiint/a. In acest fel, esti sigur/a ca vei avea parte de serviciile dorite inainte de sarbatori.

Programarile le realizezi online si ai posibilitatea de a le anula. Nu te costa nimic. Trebuie doar sa intri in contul de client, cont pe care iti recomand sa ti-l creezi odata cu realizarea programarii si sa anulezi programarea.

Poti anula programarea si daca nu ai cont de client. Atunci cand o realizezi, primesti un SMS cu un link. Acceseaza-l pentru a putea anula programarea efectuata.

Nu te costa nimic sa faci asta, cum nu te costa nimic nici sa o faci. Asadar, daca vrei sa economisesti timp, Stailer este pentru tine. Din cateva click-uri ajungi pe lista cu programari a salonului ce ofera serviciul de interes pentru tine.

In cazul in care, sa zicem, stilistul iti anuleaza programarea, vei fi instiintat/a dinainte. Prin intermediul platformei acesteia pot descoperi noi stilisti, cu servicii mai de top decat cele de care beneficiai pana in prezent. Trebuie doar sa o accesezi si sa explorezi variantele disponibile.

Daca intampini dificultati la utilizare, poti lua oricand legatura cu personalul Stailer: support@stailer.ro.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | decembrie 30, 2020

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *