Renunta la chinul incalzirii in locuinta – termostatele Salus aduc confortul in locuinta ta!

    Home  /  Diverse  /  Renunta la chinul incalzirii in locuinta – termostatele Salus aduc confortul in locuinta ta!

Renunta la chinul incalzirii in locuinta – termostatele Salus aduc confortul in locuinta ta! Image

Renunta la chinul incalzirii in locuinta – termostatele Salus aduc confortul in locuinta ta!

Daca te afli pe aceasta pagina atunci mai mult ca sigur te confrunti cu probleme ce vizeaza incalzirea locuintei. Chiar daca ne aflam in plin sezon calduros, asta nu inseamna ca nu trebuie sa iei masuri pentru iarna care e mai aproape decat crezi. Identificarea unei solutii prin care sa asiguri confortul termic deplin celor dragi este prioritara. Stii ca de obicei pe timp de vara optiunile ce vizeaza sezonul rece sunt mai accesibile. Nu te priva de la o astfel de posibilitate –  de a rezolva problema incalzirii si de a astepta linistit iarna.

In ce masura esti la curent cu ceea ce reprezinta termostatele? In cazul in care inca nu beneficiezi de unul in locuinta sau cel pe care il ai nu mai asigura randamentul la care speri, gasesti in randurile de mai jos cateva mentiuni cu privire la gama de termostate inteligente Salus. Astfel, vei sti la final daca ti se potriveste un astfel de dispozitiv si in ce masura ar trebui sa consideri o investitie in acest sens.

Cum contribuie termostalele Salus la intregirea confortului din locuinta ta

Vorbim despre o linie de produse care a castigat popularitate in randul romanilor, fiind preferata in schimbul diverselor alternative propuse de piata. Se pare ca linia de termostate inteligente Salus 2018 a reusit sa se plieze pe nevoile acestora legate de confort, aducand conditiile termice la un cu totul alt nivel.

  • Permit reglarea temperaturii pe intervale orare

Daca esti dintre cei care nu reusesc sa reduca din consumul de energie din cauza ca trebuie sa lase centrala pornita atunci cand sunt la serviciu sau sunt plecati de acasa, atunci un astfel de dispozitiv iti va fi de folos. Dupa ce ai realizat montajul conform instructiunilor, urmeaza sa faci setarile pentru temperatura, dar nu inainte de a identifica valoarea minima potrivita pentru confort.

Apoi, ai posibilitatea de a crea programe care sa se plieze pe nevoile tale, in functie de perioadele in care esti acasa si cele in care lipsesti. Ai astfel linistea ca nu consumi mai mult decat trebuie, risipind inutil caldura.

  • Te ajuta sa faci economii

Daca inca nu ai reusit sa achiti datoriile pe care le-ai facut in iarna incheiata si deja esti terifiat de gandul ca in curand vei intra la fel in urmatoarea, atunci ar fi bine sa pui ceva bani deoparte pentru o astfel de investie. Prin faptul ca setezi temperaturile dupa intervale orale favorizante pentru tine, reusesti sa reduci considerabil din consumul de energie electrica si din combustibil. Asta se traduce printr-un nivel sporit de confort, dar care implica si costuri mai putine.

  • Aduc un plus estetic interiorului

Desigur ca avantajele vizeaza si partea estetica. Traim intr-o lume in care confortul ne defineste locuintele. Atat cel fizic, dar si cel psihic este asigurat de decorul locuintei, respectiv de eficienta cu care se pliaza pe noile cerinte modern. Cel putin gama de termostate inteligente Salus se distinge prin designul deosebit prin care se prezinta. Dispozitivul este disponibil atat in varianta alba, cat si in cea neagra, respectiv cu buton rotativ sau cu afisaj digital. Te orientezi tu in aceasta privinta dupa solutia potrivita locuintei tale.

Daca am reusit sa iti captez atentia si esti de parere ca merita o astfel de incercare, gasesti produse in acest sens pe saluscontrols.ro, de unde il poti comanda si pe cel potrivit nevoilor tale.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | mai 7, 2018

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *