Seceta din California este doar o conspiratie

    Home  /  Curiozitati  /  Seceta din California este doar o conspiratie

Seceta din California este doar o conspiratie Image

Seceta din California este doar o conspiratie

Exista din ce in ce mai multi oameni care cred ca seceta din California face parte dintr-o conspiratie guvernamentala, in loc de a crede ca este un fenomen natural care se petrece din cauza lipsei de precipitatii din ultimii ani de zile. Asfel, intreaga idee a prins contur in randul a mai multor oameni, asa ca a devenit o adevarata miscare in America de Nord. Liderul miscarii, Dane Wigington, sustine ca isi pune viata in joc pentru a dovedi ca acesta este adevarul, care va zgudui bazele societatii.

Din exterior, acesti oameni care participa si incurajeaza acesta idee par a fi, la o prima vedere, nebuni. Insa, daca ne gandim mai bine, aceasta idee ciudata ar putea avea un sambure de adevar daca luam in calcul ingineria climatica si cea de control, care poate modifica aspectele climatice in functie de cum isi doresc oamenii de stiinta. De exemplu, in Rusia exista rachete antigrindina care, odata lansate, imprastie norii care ar fi provocat o furtuna serioasa cu daune mari asupra agriculturii.

Liderul Wigington sustine ca „ingineria climatica este un domeniu unic care afecteaza omenirea intr-un mod uimitor, fara ca noi sa ne dam seama. Este o respnsabilitate a noastra sa oprim acest lucru”.

Guvernul este vinovat pentru seceta

Acesta sustine ca fortele guvernamentale folosesc o serie de avioane care imprastie particule foarte fine de metale grele, cum ar fi aluminiul, catre cer. Scopul este, sustin acestia, acela de a bloca razele directe ale soarelui de a ajunge la pamant, fiind o incercare disperata de a incetini incalzirea globala. In acest sens, particulele extrem de fine lansate in atmosfera au un efect incredibil asupra secetei din California. Cu alte cuvinte, guvernul se face vinovat pentru situatia in care a ajuns California.

Ei bine, cu toate ca este o teorie plauzibila, inca nu se stie clar daca aceste particule se fac vinovate pentru seceta din California sau de oriunde altundeva din lume. Oamenii de stiinta vor porni noi studii pentru a afla cine este responsabil pentru seceta: natura sau omul?

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 28, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *