Sfaturi pentru cumparaturi online

    Home  /  Diverse  /  Sfaturi pentru cumparaturi online

Sfaturi pentru cumparaturi online Image

Sfaturi pentru cumparaturi online

Nu doar trendul ascendent al shoppingului online se face simtit in zilele noastre, ci si incercarile de frauda asociate cu acesta. Progresul tehnologic a oferit un net ajutor comertului electronic si altor concepte similare, toata lumea stie astazi ce inseamna shopping online, insa putini reusesc sa inteleaga faptul ca isi pot compromite securitatea informatiilor la un moment dat. Pentru a nu fi afectat de astfel de tentative de frauda, utilizatorul sau cumparatorul online trebuie sa tina cont de cateva sfaturi.

Toate tranzactiile trebuiesc facute de la un PC securizat. Programe antivirus, firewall-uri, tot ce trebuie pentru ca datele sa nu fie compromise, sa nu poata fi furate sau utilizate in alte scopuri.

Informarea temeinica despre site-ul folosit este un urmator pas. Acel site de pe care se cumpara produsele sau serviciile trebuie sa fie unul autentic, nu trebuie alese aleatoriu orice site-uri apar in rezultatele de cautari fara o cercetare amanuntita a lor.

Politica de confidentialitate a companiei trebuie de asemenea verificata. Un site de incredere trebuie sa aiba o astfel de politica, alaturi de informatii cu privire la termenii si conditii de utilizare, posibilitati si modalitati de comanda si asa mai departe.

Inainte de a comanda un produs trebuie sa te asiguri ca totul e in regula cu tranzactia si cu politica de livrare a companiei. Verifica inca o data pretul produsului, taxele de livrare si fa de asemenea comparatii si cu alte companii de pe piata pentru a obtine mai multe oferte.

Dupa achizitia produsului, un sfat bun ar fi sa nu raspundeti la e-mailuri de confirmare care cer detalii personale. Toate aceste sfaturi trebuiesc cu atentie urmate pentru ca experienta shoppingului online sa fie exact ceea ce se vrea a fi: una placuta, fara probleme de orice fel, fara atacuri de phishing sau furt de identitate si cate altele ce pot sa apara.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | februarie 9, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *