Stailer – inovația în materie de programări la salon de care nici nu știai câtă nevoie ai

    Home  /  Servicii  /  Stailer – inovația în materie de programări la salon de care nici nu știai câtă nevoie ai

Stailer – inovația în materie de programări la salon de care nici nu știai câtă nevoie ai Image

Stailer – inovația în materie de programări la salon de care nici nu știai câtă nevoie ai

Aceasta este o platformă online, care te ajută să obții programări la salon mai rapid, oricând îți dorești tu. Dacă până acum trebuia să aștepți după stilistul tău să îți rezerve un loc pe scaun, deoarece agenda lui era plină încă de luni, acum nu mai este cazul. Nu îți mai compromiți programul și serviciul de beauty dorit, fiindcă găsești cu Stailer stiliștii ce te primesc când vrei. Cu această platformă ai numai de câștigat, iar mai jos te vei convinge de ce.

Stailer – gratuit, ușor, rapid și modern

Platforma este gratuită și poate fi utilizată de oricine. Dacă și tu ești genul de persoană care plătește online cu cardul orice, de la facturi, la haine sau mâncare, care-și comanda ce-și dorește cu doar câteva click-uri, fără să cutreiere prin îmbulzeala din mall-uri, atunci Stailer este pentru tine. Ai nevoie doar de un device și conexiune la internet. Intri pe www.stailer.ro, selectezi filtrele ce te interesează ca locația ta, data și ora, serviciul dorit și genul, iar Stailer se ocupă de restul.

Obții cu doar câteva click-uri, fără să suni undeva, fără să scrii cuiva, un loc pe scaunul unui salon, vezi alte explicatii si aici. Din lista rezultată, tu doar trebuie să alegi care stilist ți-ai dori să îți ofere transformarea look-ului sau întreținerea corporală. Dispui de informații relevante a fiecărui salon în parte precum locația, poze din salon sau ale lucrărilor realizate, recenzii ale unor clienți și prețul fiecărei lucrări. Astfel, tu alegi fix ce se pliază pe cerințele tale.

Cu ce te mai încântă Stailer

Dacă până acum crezi că e prea frumos să fie adevărat, stai să vezi ce mai urmează. Poți să-ți faci o programare rapidă și fără cont, însă acesta te ajută cu mai multe lucruri. Contul îți oferă acces spre o agendă cu un design unic, frumos, ușor de înțeles. De acolo îți poți gestiona toate programările și îți poți seta un reminder pentru fiecare în parte, ca să nu uiți când trebuie să ajungi la salon.

Dacă, de exemplu, intervine ceva și nu mai poți ajunge în ziua respectivă, pur și simplu anulezi programarea din platformă. Fără costuri ascunse și fără să suni stânjenit de situație, stilistul cu pricina. Tu anulezi din timp, iar el își poate reorganiza programările și altcineva îți va ocupa locul. La fel va fi și în cazul în care el întâmpină o problemă și trebuie să contramandeze. Ești anunțat în timp util, iar tu intri rapid pe Stailer și găsești alt stilist, fără să te temi că vei ajunge la eveniment nearanjat.

Stailer înglobează multe saloane profesionale din orașele Iași, Timișoara, Cluj, Oradea și București, însă se va extinde în continuare. Poți accesa oricând platforma, fără să trebuiască să instalezi ceva. Este deci simplu și rapid să obții programările dorite, pentru care până acum așteptai zile întregi.

Intră în cadrul paginii oficiale www.stailer.ro să afli mai multe. Pentru orice alte nelămuriri poți scrie echipei la support@stailer.ro.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | aprilie 20, 2021

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *