Stocheaza-ti fotografiile online

    Home  /  Diverse  /  Stocheaza-ti fotografiile online

Stocheaza-ti fotografiile online Image

Stocheaza-ti fotografiile online

Fa bani cu fotografiile tale: Shutterstock

Daca vrei sa incepi sa faci bani din fotografiile tale, nu exista un loc mai bun decat  Shutterstock. Bloggerii, consultantii SEO, companiile de marketing, administratorii de site-uri web, si oricine altcineva lucreaza cu fotografiile, folosesc Shutterstock pentru a descarca fotografii minunate in mod gratuit.

Prin incarcarea fotografiilor tale acolo, acestea vor fi vazute si descarcate de mii de utilizatori pentru o varietate de utilizari. Nu orice fotografie poate fi acceptata pe  Shutterstock, oricum pentru a putea fi acceptat, ai nevoie in prima faza de 10 fotografii de calitate superioara, si prin calitate ma refer la faptul ca trebuie sa dispui de o camera HD pentru a le realiza.

Odata ce esti acceptat pe Shutterstock ca si contributor, vei putea cu usurinta castiga venituri bune ca si fotograf. In timp ce continui sa-ti cresti portofoliul, vei fi capabil sa-ti construiesti un brand propriu, sa-ti creezi un site web, si sa incepi sa castigi si bani frumosi. Daca esti vreun gen de artist vizual, intra pe Shutterstock pentru a incepe sa si castigi niste bani buni incepand cu astazi.

Pentru viitoare referinte: Google+ Photos

SEO este o treaba complicata, insa povestea scurta lunga despre care trebuie sa stii este ca oricine pune accent pe detalii mai mult castiga. Prin incarcarea de poze grozave pe Google+ Photos si prin impartasirea acestora cu ceilalti, pozitionarea ta va creste odata cu Google, iar pozele tale vor deveni mult mai cu autoritate.

Aceasta metoda functioneaza mai bine in special daca ai poze cu tine. Prin etichetarea pozelor cu tine pe Google+, te asociezi singur cu orice altceva din acea fotografie. Daca ai si un telefon cu Android, incarcarea pozelor poate fi setata automat(si totusi ai grija ca setarea legata de intimitate sa fie setata pentru privat).

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iunie 13, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *