Studioul de videochat potrivit pentru tine poate fi Prime Studios. Oferte de angajare atractive

    Home  /  Videochat  /  Studioul de videochat potrivit pentru tine poate fi Prime Studios. Oferte de angajare atractive

Studioul de videochat potrivit pentru tine poate fi Prime Studios. Oferte de angajare atractive Image

Studioul de videochat potrivit pentru tine poate fi Prime Studios. Oferte de angajare atractive

Daca ar fi sa ne gandim la un job si la ce ar trebui sa ne ofere, cu siguranta nu ne rezumam doar la bani. In egala masura conteaza si mediul de lucru, echipa cu care colaboram, ce fel de atitudine are seful fata de noi si daca suntem respectati pentru munca depusa. Toate acestea creeaza un intreg care, din pacate, din multe domenii lipseste cu desavarsire.

Jobul face parte din viata noastra de zi cu zi

Poate ca salariul lunar este foarte mare, insa atat timp cat stresul este la fel de mare, din punct de vedere psihic, nu merita. Sanatatea nu poate fi cumparata cu bani. In acelasi context, daca colegii sau seful au o atitudine lipsita de respect, banii nu mai devin o atat de mare prioritate. Este important sa punem accent pe aceste aspecte, pentru ca jobul pe care l-am ales trebuie sa ne aduca si satisfactie, sa avem oportunitati de crestere. Odata ce aceste lucruri nu exista, nu vom mai da randament, iar frustrarile incep sa fie tot mai mari. Avand in vedere ca ne petrecem o buna parte din zi la un job, cu siguranta nu doar seful poate sa aiba pretentii de la angajati, ci si invers.

In momentul de fata este destul de dificil sa gasesti un astfel de job care sa iti ofere atat satisfactie financiara, cat si sufleteasca. Piata din Romania este destul de “saraca” din acest punct de vedere. Salariile minime pe economie sunt atat de mici, incat nu ajung de la o luna la alta. Stresul, orele lucrate suplimentar insa neplatite, atitudinea sefului lipsita de respect, echipa de angajati care nu este prea unita, toate acestea insa nu lipsesc.

Tocmai din acest context, tot mai multe femei si-au indreptat atentia catre industria de videochat unde foarte rar se intampla ca aceste probleme sa exista. Asadar, daca te-ai gandit care ar fi studioul de videochat potrivit pentru tine, poti vedea ofertele de angajare de la Prime Studios.

Care sunt beneficiile pe care ti le ofera studioul Prime

Inainte de a vorbi de salariile motivante pe care le ofera studioul, important de mentionat este faptul ca modelele care vor lucra aici vor avea parte de un mediu placut, in care echipa este una primitoare. Un mediu de lux unde echipa de angajare pune un accent deosebit pe felul in care se simte o angajata.

In plus, Prime Studios nu pune accent pe experienta anterioara in acest domeniu, asa cum se intampla in majoritatea joburilor de la stat. Mai important de atat este ca fiecare model sa isi doreasca sa invete cu ajutorul trainingurilor secretele din spatele videochatului pentru a ajunge la performanta. Aceste traininguri sunt gratuite.

Mai mult decat atat, programul de munca este unul flexibil, cu 8 ore pe zi si cu posibilitatea de a alege cum doresti sa lucrezi: de dimineata, intermediar sau seara. De mentionat faptul ca fiecare model va avea carte de munca cu toate taxele si impozitele platite la stat.

Cat de spre partea financiara, salariul este unul motivant inca din prima luna. De asemenea, bonusurile sunt separat de salar care uneori sunt mult mai mari.

In plus, daca un model isi doreste sa castige mai multi bani, are posibilitatea de a lucra ore suplimentare, insa nu este obligatoriu. Modelul cu cele mai multe ore lucrate intr-o luna va putea sa isi dubleze salariul, cat si bonusul, dar va primi si un city break de 5 stele.

Toate aceste detalii pot fi gasite in pagina oficiala.

Date de contact:

0725 165 944

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 10, 2022

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *