Succesul unui scriitor-calator

Succesul unui scriitor-calator Image

Succesul unui scriitor-calator

Creaza-ti o prezenta impunatoare in mediul online

Ai tot scris despre locurile unde ai fost si despre ce ai experimentat si ai primit si feedback, insa ai fcaut si niste mici editari. Esti gata sa te prezinti in fata publicului. Ar trebui sa incepi sa-ti creezi o prezenta impunatoare in mediul online pentru ca oamenii sa te gaseasca si sa iti citeasca munca. Vrei sa iti faci un blog? Fa-o cat mai repede! Este o modalitate usoara si distractiva-insa fii atent la acele parti cu care vrei sa te prezinti in reviste si in ziare.

Unele asemenea editoriale au reguli cum ca ceea ce a mai fost publicat in alte parti nu va putea aparea in fata publicului lor. Fa-ti profile in social media pe site-uri ca Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, si pe multe altele. Fa-te usor de gasit, insa asigura-te ca profilurile create sunt cat se poate de profesionale. Alatura-te si altor scriitori de calatorii pe aceste site-uri-pot deveni mai mult ca sigur cititorii tai si sustinatorii tai. Fii prietenos si usor de abordat si asta te va ajuta sa iti dezvolti audienta.

Prezinta-ti scrierea

Exista ziare de cercetari si reviste de specialitate care te pot interesa intr-un anumit mod, in special pentru ca ai vrea sa publici ceva in ele. Uita-te dupa sistemul lor de newslettere si urmareste-le cu atentie-unele greseli pot face ca scrierea ta sa fie aruncata cat colo chiar inainte sa ajunga la vreun editor.

Accepta si respingerile

Poate ca lucrarea ta nu va fi publicata din prima. Sau din a doua incercare. Sau din a treia. Poti vedea drumul a atator de multi scriitori si felul in care acestia au fost tratati si respinsi la inceput. Nu lasa asta sa te descurajeze. Editorul ti-a dat niste notite? Daca da, atunci fa niste schimbari pentru a-ti imbunatati lucrarea. Te-au incurajat sa incerci sa iti prezinti scrierea din nou, sau sa incerci sa iti prezinti alte piese scrise de tine mai tarziu? Atunci, foloseste aceste respingeri pentru a te incuraja sa lucrezi mai din greu.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iunie 12, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *