Suplimente de energie naturale

Suplimente de energie naturale Image

Suplimente de energie naturale

Daca intentionezi sa iti imbunatatesti sanatatea prin luarea de suplimente de energie, de preferat este sa le alegi pe cele naturale. Stilul de viata actual si rutina zilnica ce ne tine foarte ocupati ne lasa fara pic de energie la sfarsitul zilei. Indeplinirea cerintelor din punct de vedere al energiei necesare organismului pentru a functiona eficient nu este posibila de cele mai multe ori. Mancatul sanatos ajuta, insa nu este suficient sa te bazezi doar pe aceasta. Uneori mai trebuie sa iei suplimente energetice pentru a creste energia corpului. Aceste suplimente vin sub diverse forme precum bauturi, tablete, pastile sau prafuri.

Daca te simti foarte letargic la munca, trebuie sa te gandesti serios la dieta. Un regim alimentar corespunzator te poate ajuta sa scapi de problema oboselii. Sunt multe produse care pretind sa ajute in acest sens, insa trebuie sa fii atent ce cumperi.

Un astfel de supliment este complexul de vitamine B – grup de vitamine efervescente combus din B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 si B12. Fiecare din acestea are functiile ei in organism. Trebuie consultat totusi un nutritionist sau medicul de familie privind administrarea lor.

Ceaiul verde – se spune ca nu exista o alta bautura cu atat de multe beneficii pentru sanatate. Beneficiile sale au fost cunoscute de mii de ani in urma. Face minuni la intarirea sistemului imunitar, vindecarea infectiilor si prevenirea nivelurilor ridicate de colesterol. Doua cesti de ceai verde pe zi sunt suficiente pentru a te simti sanatos si energizat.

Polenul de albine este folosit de asemenea in acest sens, apare sub forma suplimentelor nutritive si se numara printre cele mai bune optiuni in acest sens. Nu reprezinta nimic altceva decat granule de polen colectate de pe corpul albinelor. Valoarea nutritionala este foarte ridicata, continand minerale, vitamine, carbohidrati, lipide si proteine.

Pe piata exista o mare varietate de suplimente sub forma de bauturi energizante, tinand cont de nivelul de energie si de necesitatile ambelor sexe. Alte suplimente precum Guarana si Ginsengul sunt de asemenea foarte renumite si utilizate de multi ca si supliment alimentar si sursa de energizare. Consumul anumitor suplimente nutritive a dat nastere totusi la diverse controverse, asa ca cel mai bine ascultati sfatul unui medic sau specialist nutritionist inainte de a achizitiona si a incepe un tratament de energizare cu acestea.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 19, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *