Termostatul Salus iT500 este insasi definitia confortului termic pentru casa ta

    Home  /  Tehnologie  /  Termostatul Salus iT500 este insasi definitia confortului termic pentru casa ta

Termostatul Salus iT500 este insasi definitia confortului termic pentru casa ta Image

Termostatul Salus iT500 este insasi definitia confortului termic pentru casa ta

Sezonul rece este inamicul numarul 1 al romanilor, din cauza facturilor ridicate la electricitate si la gaz. Datorita solutiilor numeroase care exista in prezent, optimizarea consumului si pastrarea nivelului optim de confort termic sunt aproape la indemana oricui. Raspunsul vine odata cu achizitionarea unui termostat Salus iT500, care este mereu o alegere potrivita pentru locuinta ta.

Instalarea unui termostat inteligent este strategia pentru a obtine confortul dorit

Necesitatea achizitionarii unui termostat intervine in momentul in care ai trecut de la sistemul de incalzire public la o centrala termica individuala. O adevarata provocare pentru cei care sunt atenti la facturile lunare dar in acelasi timp isi doresc si confort termic. Pe langa faptul ca vei avea posibilitatea sa iti setezi temperaturile din locuinta dupa bunul plac, vei constata ca termostatul Salus iT500 iti ofera mult mai multe avantaje. Nu degeaba este incadrat in categoria termostatelor inteligente.

Prin functiile sale, ai posibilitatea sa setezi un program de functionare adaptat dupa orarul tau zilnic. Poti sa alegi unul dintre programele prestabilite inca din fabrica sau sa configurezi chiar tu unul personalizat, care sa controleze temperaturile din casa ta.

Este flexibil, practic si comod, ceea ce se traduce prin faptul ca iti ofera posibilitatea de a creste sau reduce temperaturile din locuinta, chiar daca esti la o distanta considerabila fata de casa. Nu iti trebuie decat o conexiune buna la internet si aplicatia specifica instalata pe telefon. In felul asta, cu jumatate de ora inainte sa pleci de la munca faci setarile corespunzatoare. Cand vei ajunge acasa te vei bucura de o locuinta incalzita care iti satisface nivelul de confort termic.

Functiile sistemului au fost pe deplin apreciate de proprietarii locuintelor cu mai multe camere. Incaperile pot fi incalzite in mod individual, in functie de nevoie. Deci nu are sens sa incalzesti toate camerele daca tu folosesti numai bucataria, baia si dormitorul. Este o metoda optima prin care eviti consumul inutil de energie pentru incalzirea celorlalte camere.

Nu trebuie sa fii expert ca sa stii sa utilizezi termostatul Salus iT500. Trebuie doar sa detii cunostintele de baza si sa intuiesti functiile sistemului. Setarile sunt simple si accesibile oricui, fara a fi nevoie de prezenta unui specialist in domeniu. La montare utilizatorul trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si sa respecte cu strictete instructiunile.

Acum perioada iernii este mai prietenoasa pentru cei care au inteles toate aceste aspecte si au achizitionat deja un termostat Salus iT500. Nu trebuie sa fii un fan al tehnologiei moderne ca sa beneficiezi de operativitate si eficienta, in toate privintele. Trebuie doar sa evaluezi cerintele de confort ale familiei tale si cel mai probabil te vei orienta catre acest sistem inteligent. Cu ajutorul lui, facturile lunare la energie nu vor mai fi o temere, ci dimpotriva, vei putea chiar sa economisesti. Desigur ca trebuie sa ai in vedere si alte masuri atunci cand ai decis ca este momentul pentru schimbari, cum ar fi izloarea locuintei, inlocuirea usilor si ferestrelor vechi. Contributia acestora la obtinerea confortului termic dorit se armonizeaza pe deplin cu instalarea unui termostat programabil.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | aprilie 8, 2018

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *