Timpul tău favorit din zi – când îți setezi programările la salon, prin Stailer

    Home  /  Diverse  /  Timpul tău favorit din zi – când îți setezi programările la salon, prin Stailer

Timpul tău favorit din zi – când îți setezi programările la salon, prin Stailer Image

Timpul tău favorit din zi – când îți setezi programările la salon, prin Stailer

Zi de zi muncim, zi de zi ne obosim și tragem de noi efectiv pentru încă și încă puțin din atenție și energie pentru un task. La final de zi îți mai poți dori…să faci nimic. Și pentru că în toată această alergătură lipsește atenția acordată tocmai propriei persoane, setează-ți ca obiectiv lunar să îți faci din timp programările la salon. Așa, să te mai răsfeți și tu din când în când. Iar când vei dori asta nu uita de Stailer.

De ce Stailer și cum să îl folosești

Dacă ai nevoie de detalii extra vezi si aici. Stailer a fost creat din principiul practic de a digitaliza programările pe care le faci la saloanele de hair and beauty. Presupune doar să accesezi pagina în cauză și selectezi câteva detalii – pentru cine va fi programarea, când și în ce oraș, precum și tipul de serviciu dorit. Se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, din orașe precum Iași, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca sau București. Iar lista de servicii este una vastă, ce cuprinde toate cele regăsite pe listele saloanelor. Adică tuns, vopsit, stilizare sprâncene, cosmetică etc.

Să folosești o astfel de platformă nu te costă nimic și totul este intuitiv. Nu este nimic greu în asta. Iar după ce filtrul activ îți afișează lista de opțiuni, poți alege ce corespunde cu nevoile tale. Adică în funcție de locație, poate chiar de costurile aferente unui serviciu. Poți compara care sunt prețurile din alte saloane. În plus, fotografiile îți vor fi relevante, iar recenziile pot cântări destul de mult în decizia finală. Astfel de detalii sunt înscrise la fiecare salon în parte.

Momentul tău favorit, când programezi totul rapid și ușor

Dacă te-ai obișnuit cu shopping-ul online știi deja cât de practic este să dai click după click și în cele din urmă să ai totul în coș, comandat. Pentru că un cont creat îți permite să simplifici procedura, îți scurtează din pașii pe care orice client îi face. Același lucru se poate întâmpla și când vine vorba de Stailer.

Dacă alegi varianta de a crea un cont în platforma aceasta, nu va mai fi necesar ca la fiecare accesare să îți setezi datele. Iar când programezi, ai deja prestabilite unele câmpuri. Pentru cei care aleg această cale, Stailer vine și cu extra beneficii, în sensul în care pot fi setate spre exemplu remindere pentru fiecare programare făcută. Adică primești un SMS înainte de data aleasă pentru programare, să îți amintească că trebuie să te prezinți la o anumită oră într-o anumită locație.

Nu avem timp prea mult

Problema cu lipsa timpului o știm cu toții. Ne plângem aproape zi de zi de faptul că nu ne ajunge o zi cât e ea de lungă, pentru toate câte ne-am propune să facem. Amânăm zi după zi unele task-uri și nu facem altceva decât să ne aglomerăm într-un final.

Alege să îți consumi timpul inteligent! Iar cu Stailer poți salva ceva timp prețios.

Contact: support@stailero.ro

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iulie 22, 2021

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *