Top 10 motive in favoarea exercitiului fizic

    Home  /  Diverse  /  Top 10 motive in favoarea exercitiului fizic

Top 10 motive in favoarea exercitiului fizic Image

Top 10 motive in favoarea exercitiului fizic

Uneori ne e lene si nu gasim acea motivatie pentru a face miscare. Exercitiul fizic, dupa cum stim, este o necesitate pentru sanatatea fizica dar si mentala. Activitatea este absolut necesara pentru mentinerea starii bune de sanatate. Daca e vorba sa facem o lista de motive pentru care e bine sa faci miscare, ar arata ca si urmatoarea.

1. Cu totii vrem sa aratam bine. Exercitiile fizice regulate sunt cheia catre un corp atractiv si o piele frumoasa. Sanatatea interna este si cheia pentru un aspect exterior placut.

2. Prin exercitii zilnice se intaresc muschii inimii, se mentine sub control nivelul de colesterol si se reduc sansele de atac cardiac si alte afectiuni.

3. Exercitiile fizice regulate imbunatatesc circulatia sangelui si prin urmare se scade nivelul tensiunii arteriale. Se ajuta la reducerea greutatii in exces prin arderea caloriilor, se previne acumularea de grasime in exces in corp. Alaturi de o nutritie adecvata, miscarea asigura o stare buna a sanatatii.

4. Miscarea poate reduce riscul aparitiei diabetului. Ajuta metabolismul, tinand sub control nivelul zaharului din zange.

5. Exercitiile fizice imbunatatesc si sanatatea oaselor, intarindu-le si reprezentand in acest fel un beneficiu in reducerea riscului aparitiei osteoporozei.

6. Miscarea zilnica e cheia catre o viata indelungata. Se previne obezitatea care e un factor ce contribuie la diverse alte afectiuni.

7. Se imbunatateste echilibrul si se reduce riscul de accidentari. Exercitiul fizic imbunatateste echilibrul si coordonarea corpului. Se intaresc muschii si tesuturile si se previne astfel riscul de accidentari.

8. Prin exercitiu fizic ramai productiv. Cei ce fac miscare in mod regulat se pare ca raman mai productivi si mai energici intreaga zi.

9. Se creste rezistenta organismului per total. Energia si rezistenta data de exercitiile fizice ajuta la o viata mai sanatoasa.

10. Pentru a fi fericiti e bine sa facem exercitii fizice. Nivelul de energie ridicat dat de miscare ne ajuta sa ramanem mai proaspeti si mai fericiti.

Importanta miscarii fizice nu poate fi subliniata indeajuns. Aceste 10 motive ar trebui sa convinga pe oricine ca reprezinta calea catre o viata sanatoasa.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | ianuarie 16, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *