Trusou botez – cum alegi si de ce criterii trebuie sa tii cont

    Home  /  Sfaturi  /  Trusou botez – cum alegi si de ce criterii trebuie sa tii cont

Trusou botez – cum alegi si de ce criterii trebuie sa tii cont Image

Trusou botez – cum alegi si de ce criterii trebuie sa tii cont

In momentul in care ai primit si acceptat fericita veste ca vei fi nas pentru un micut ce urmeaza sa fie crestinat, trebuie sa incepi si pregatirile in acest sens. Exista numeroase aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere, traditii si obiceiuri ce trebuie respectate, insa printre cele mai importante se numara faptul ca va trebui sa achizitionezi pentru cel mic un trusou botez.

Daca vei face doar cateva cautari online dupa sintagma trusou botez vei gasi sute, poate chiar mii de optiuni dintre care vei putea alege. Cum te asiguri insa ca ceea ce vei alege va fi si potrivit? Iti prezint in randurile urmatoare cateva repere, pentru a-ti usura selectia.

  1. Tine cont de tematica botezului

Discuta cu parintii si afla care va fi tematica predominanta a botezului. Unii prefera un stil clasic si elegant, altii pun mai mult accent pe traditii si aleg o tematica rustica, prin urmare va trebui sa afli aceste detalii.

Piesele trusoului vor trebui sa se asorteze perfect intre ele, dar si cu intregul eveniment, prin urmare intereseaza-te cu privire la tematica botezului inainte de a incepe cautarile.

  1. Alege un trusou botez confortabil dar si practic

Trusoul de botez ales va trebui sa contina toate elementele necesare, sa fie practic, dar si confortabil pentru cel mic. In acest sens, va trebui sa optezi pentru acele materiale care nu jeneaza si nu provoaca nicidecum disconfort la purtare.

Evita materialele scortoase, care pot sa irite pielea foarte sensibila a copilului si mizeaza mai degraba pe trusouri realizate din bumbac fin si moale la atingere.

  1. Alege o versiune personalizata de trusou botez

Fara indoiala acest eveniment la care vei participa va fi unul memorabil. De ce sa nu adaugi si o nota personala in toata aceasta ecuatie?

Daca vrei sa iti lasi amprenta intr-un mod placut la botez, alege un trusou personalizat. Mai exact, poti sa adaugi trusoului elemente cheie distinctive, precum initialele copilului sau – de ce nu – chiar numele complet al acestuia, in calitate de proaspat crestin. Chiar si personalizarea trusoului cu alte elemente dragalase, decorative si expresive poate fi o buna alegere. Totusi, tine cont de ideea initiala – trebuie sa se incadreze perfect in tematica evenimentului.

In cazul in care ai lamurit toate aceste aspecte, probabil te intrebi cat de mult conteaza pretul trusoului. Practic, nu conteaza, si spun asta pentru ca un asemenea dar, intr-un asemenea moment deosebit, pur si simplu nu are pret. Trebuie sa mizezi pe calitatea produsului ales, pe confortul pe care il ofera si pe faptul ca este memorabil. Pretul este ultimul criteriu de care trebuie sa tii cont!

Odata ce ai respectat toate criteriile de mai sus, alegerea trusoului potrivit iti va fi usurata. Vrei si o recomandare? Poti sa vizitezi site-ul BotezZ.ro, unde vei gasi nu doar un trusou botez potrivit preferintelor, ci si numeroase alte produse destinate completarii fericitului eveniment de crestinare a unui nou venit in aceasta lume.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 29, 2018

categories & tags

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *