Unde gasesti cel mai ieftin RCA

    Home  /  Diverse  /  Unde gasesti cel mai ieftin RCA

Unde gasesti cel mai ieftin RCA Image

Unde gasesti cel mai ieftin RCA

Mai luna trecuta s-a gandit un var de-al meu ca ar fi timpul sa isi cumpere o masina. Zis si facut, cautarea a inceput. Portaluri, targuri, din tara, din strainatate – a cautat destul de mult pana cand s-a hotarat. Pentru inceput a cautat o masina mica, de oras, care sa consume putin si cu care sa se invete sa conduca, pentru ca apoi sa isi cumpere un model mai scump, avand siguranta ca stie bine sa conduca.

O Skoda Fabia cu motorizare de 1200 cc a fost alegerea ideala. A rezolvat cu toate actele, era gata sa o inscrie pe numele lui, numai ca si-a dat seama ca ii mai lipseste un lucru: asigurarea RCA. Toate ziarele si mass media dadeau de inteles inca de la sfarsitul anului trecut ca asigurarile se vor scumpi, asa ca nu prea stia ce sa mai faca. Pana la urma s-a hotarat sa o inscrie pe numele lui si sa evite varianta pe care o fac unii – inscriu masinile pe parinti, unchi, matusi sau chiar bunici pentru ca pretul la asigurare sa fie mai mic.

Unde pot gasi un RCA ieftin? Aceasta intrebare l-a macinat ceva vreme, pana cand am aflat de la o cunostinta si cautand pe internet solutii. Am ajuns pe un portal foarte interesant, unde am reusit sa calculez, avand datele masinii si ale viitorului proprietar – varul meu – tariful politei de asigurare RCA in doar cateva minute. Avantajul a fost ca am aflat preturile la toti asiguratorii, si de la sume colosale pentru 6 luni ce ajungeau pana la 1400 lei, varianta optima aleasa a fost o asigurare de 500 si ceva de lei pentru jumatate de an. Simplu si usor, asigurarea i-a fost apoi livrata acasa prin curierat, totul a fost ok si pretul obtinut chiar a fost unul bun. Daca nu gaseam varianta asta, probabil ajungea sa plateasca peste 800 de lei, pentru ca asa fac de obicei agentii de asigurari – cauta sa nu iti ofere din prima cel mai ieftin tarif. Avand insa toate preturile afisate, a putut sa aleaga exact tariful care i-a convenit, asiguratorul care l-a vrut si varianta de plata si de livrare. In acest fel a reusit sa obtina un RCA ieftin, simplu si usor.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | februarie 27, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *