Vino in echipa ofiterilor de imprumut!

Vino in echipa ofiterilor de imprumut! Image

Vino in echipa ofiterilor de imprumut!

A te imprumuta de bani este mai mult decat o regula in viata de zi cu zi, incat salariile mici nu ne asigura supravietuirea de la o luna la alta si in cele mai multe cazuri ajungem sa ne imprumutam de la parinti, prieteni sau colegi. Dar ce facem in cazul in care dorim un imprumut mai mare cu o dobanda mai mica? Pentru ca ne este teama de institutiile bancare, optam pentru casele de amenet, care ofera imprumuturi rapide si avantajoase.

Daca detii o diploma in domeniul financiar, bancar sau economic este bine sa stii ca poti deveni ofiter de imprumuturi in cele mai bune case de amanet sau in institutii financiare cu raspundere limitata, in genul Caselor de ajutor Reciproc. Aici se practica cele mai mici dobanzi de pe piata, incat nu platesti cu mult peste valoarea pe care ai impumutat-o.

Ofiterii de impurmut din asemenea unitati sunt cei care si-au stabilit un scop si de a-si face o cariera din acesta, incat opteaza intotdeauna pentru anunturile care doresc un ofiter de imprumut in companiile lor, astfel ca verifica informatia inainte de a aplica la acest post.

Pentru a vedea daca un client este solvabil atunci cand apeleaza la o unitate de imprumut, ofiterul este cel care realizeaza analiza datelor si prin informatiile pe care le are se determina daca persoana in cauza va beneficia de un imprumut sau nu.

Educatia in domeniul economic este o cerinta ce trebuie respectata atunci cand optezi pentru un job de acest gen, dar nu strica sa ai si diverse competente de comunicare sau in domeniul calculatoarelor, incat trebuie sa fii bine pregatit pentru a informa publicul asupra activitatilor intreprinse. Ofiterii de credit se asigura ca detin cunostinte financiare, de contabilitate, resurse umane si de analiza fluxului de numerar, incat majoritatea activitatilor presupun un calcul rapid al sumelor si valorilor.

 

Autor | admin Comentarii | 0 Data | aprilie 24, 2015

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *