Zodii pentru barbati fideli

Zodii pentru barbati fideli Image

Zodii pentru barbati fideli

Stiu ca acesta este ultimul lucru ce ti-ar putea trece prin cap in ceea ce priveste zodiile, in special daca nu prea le ai cu  zodiacul si nici nu rasfoiesti sau citesti predictiile zilnice legate de acesta pentru fiecare zodie in parte. Exista o serie de zodii bune in care se afla barbatii si care pot scoate in evidenta exact lucrurile si aspectele de care ai nevoie la un barbat, cu care sa te poti casatori la un moment dat.

Taur

O anumita compatibilitate in dragoste este data si de catre zodia in care te afli, asadar daca iubitul tau se afla in zodia taur, atunci mai mult ca sigur ar trebui sa te bucuri si sa exaltezi, pentru ca ai nimerit un mascul foarte protectiv, fidel si plin de afectiune si iubire indreptata mereu spre cei care ii merita atentia si sentimentele.

Acest barbat calm si mai putin vorbaret nu va accepta alaturi de el o iubita care sa profite de el si sa ii stea alaturi doar pentru a beneficia de resursele sale emotionale si materiale. Ceea ce cauta la o femeie este ca aceasta sa ii ofere la randu-i toata acea atentie, protectie si dragoste , dar si respect, pe care le ofera el intr-o relatie.

Gemeni

Acest barbat aflat sub semnul gemeni in zodiac este un om foarte comunicativ(atunci cand nu este vorba despre emotii pe care nu le poti intelege), atent, amuzant si distractiv, insa asta nu inseamna ca nu este si cu capul pe umeri si atent la nevoile tale.

Nu stie numai de gluma, ci este de asemenea si foarte interesat de nevoile tale. Odata ce te-ai cuplat cu un asemenea mascul, ar trebui sa te consideri norocoasa, pentru ca nu cere foarte multe de la tine. Adora simplitatea, sinceritatea si dragalasenia, dar si ideea de a fi pe aceeasi lungime de unda.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | august 27, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *