Cititul in palma – care mana este folosita?

    Home  /  Curiozitati  /  Cititul in palma – care mana este folosita?

Cititul in palma – care mana este folosita? Image

Cititul in palma – care mana este folosita?

Majoritatea oamenilor nu stiu care mana sa o ofere pentru cititul in palma. E aceeasi mana si pentru femei si pentru barbati, se citeste in ambele? Care e alegerea corecta si de ce?

Exista discrepante intre metodele traditionale de citit in palma si cele moderne cu privire la mana de pe care ar trebui sa se faca „citirea” si care sa fie lasata deoparte. In unele culturi, pentru barbati este necesara citirea mainii drepte, iar la femei a mainii stangi. In India, spre exemplu, mana dreapta il reprezinta pe Shiva, iar cea stanga pe a zeitei Shakti. In acelasi timp tehnica chineza presupune o abordare diferita, citeste mana dreapta la femei (Yin-intunericul) si mana stanga pentru barbati (Yang-lumina). In cititul palmei nu trebuie ignorat faptul ca fiecare om se naste ambidextru si apoi instruit sa devina dreptaci sau stangaci, deci nu ar trebui omisa de la citire mana care nu este dominanta.

Tehnica citirii ambelor palme pleaca de la premisa ca nu poate fi citita o palma fara cealalta. Pentru a dezvalui ce au de spus liniile din palma despre viata noastra, multi cititori in palma sunt de parere ca trebuiesc citite atat mana dominanta cat si cea ne-dominanta, deoarece daca sunt citite individual, fiecare are detaliile proprii si ofera informatii diferite despre cel asupra caruia se face aceasta analiza.

Mana ne-dominanta releva potentialul innascut cu care am fost inzestrati fiecare. Liniile palmei ne-dominante sunt tot timpul foarte diferite fata de mana dominanta. Sunt oferite astfel informatii despre adevaratul potential care nu a fost utilizat, sau chiar o privire asupra vietilor anterioare. Citirea in aceasta palma formeaza o idee, dupa parerea specialistilor in domeniu, asupra vietii pe care am fi putut sa o avem, daca anumite evenimente nu ar fi alterat calea predestinata fiecaruia.

Mana dominanta este cea folosita mai mult, pentru activitati de tot felul, dar mai ales cele cotidiene precum scrisul sau mancatul. Este de asemenea mana cea mai puternica si este folosita pentru ridicarea sau manipularea obiectelor mai grele. Pentru persoanele ambidextre, mana dominanta este cea care este utilizata mai des, de obicei alegerea mainii dominante se face in functie de mana cu care o persoana mananca. Rezultatele citirii ofera o incursiune in viata parcursa pana in acel moment, deciziile pe care le-am luat, lucrurile pe care le-am facut, evenimente care ne-au abatut sau modificat calea destinului nostru.

Liniile din palmele noastre sunt intr-o continua schimbare. Ceea ce ne face sa ne intrebam: daca mana non-dominanta a fost decisa la nastere, de ce i se tot schimba liniile? Nu ar trebui ca destinul sa ramana neafectat, cel putin pe palma acestei maini? Raspunsul la aceasta intrebare este dat de schimbarile pe care le facem in viata noastra, astfel se vor schimba liniile palmei atat la mana dominanta cat si la cea non-dominanta. Pentru a avea o imagine completa, la urmatoarea sedinta de citit in palma la care veti merge, cereti „cititorului” sa va spuna concluziile obtinute din citirea palmelor ambelor maini.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | septembrie 8, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *