ONG-uri de peste tot din lume

    Home  /  Diverse  /  ONG-uri de peste tot din lume

ONG-uri de peste tot din lume Image

ONG-uri de peste tot din lume

Organizatiile non-guvernamentale se implica intr-o gramada de domenii si activitati. Acestea promoveaza dezvoltarea in tara in care s-au creat, ba chiar si in intreaga lume. Cateva dintre cele mai faimoase ong-uri din intreaga lume ce au diferite domenii de activitate sunt prezentate in cele ce urmeaza.

Wikimedia Foundation

Aceasta organizatie este in mod indubitabil prima pe lista celor mai cunoscute ong-uri din intreaga lume. Wikimedia Foundation este foarte populara si printre utilizatorii de internet de peste tot. Actiunile sale sunt indreptate catre incurajarea cresterii si dezvoltarii distributiei de cunostinte in mod gratuit pe internet.

Continuturile Wikipedia sunt multilingvistice, facand astfel acest program foarte usor de accesat de catre oricine are conexiune la internet. Si alte programe colaborative sunt atasate acestui program, facandu-l astfel si mai notoriu decat este deja.

Partners In Health

Partners In Health este situata ca a doua organizatie non-guvernamentala din acest top. Diferiti oameni apartinand de grupuri etnice variate de peste tot din lume se bucura de serviciile sale. Aceasta organizatie promoveaza o abordare holistica pentru lupta impotriva bolilor infectioase. Bazate pe solidaritate si caritate, misiunile organizatiei sunt bazate atat pe morala, cat si pe radacini medicale, referitoare la sanatate.

Oxfam

Acest ONG aduna laolalta 17 organizatii de confederatii internationale din 92 de tari. Scopul sau ramane lupta impotriva injustitiei saraciei si promoveaza schimbarea in viata indivizilor si a tarilor in aceeasi masura. Solutii pe termen lung si durabile sunt asigurate atunci cand trebuie in aceste tari.

International Rescue Committee

Pe urmatoarea pozitie se claseaza International Rescue Committee. Aceasta asociatie ofera solutii pe termen lung celor mai rele crize umanitare. Ajuta de asemenea pe fiecare individ dintr-o comunitate sa supravietuiasca si sa isi recladeasca viata. Acest ONG este prezent in peste 40 de tari si in peste 22 de orase din Statele Unite ale Americii.

Path

Ong-ul Path care este de asemenea cunoscut si ca  Program for Appropriate Technology in Health vine pe urmatoarea pozitie. Aceasta asociatie lucreaza atat pe sectorul public, cat si pe sectorul privat cu o dorinta de a promova avansarea tehnologiilor in domeniul sanatatii globale.  

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iulie 15, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *