O iubita de nota 10

O iubita de nota 10 Image

O iubita de nota 10

Este un bun ascultator

Ea vrea sa stie ce a mers rau in legatura cu acel proiect important de la munca sau de ce te-ai enervat asa de tare pe seful tau. Nu ii este frica sa ceara detalii. Intrebarile ei sunt concentrate pe ceea ce este in neregula cu tine, pentru a te ajuta, nu pentru a te sacai. Iti ofera si sfaturi atunci cand ii ceri parerea.

Este distractiva

Radeti amandoi la aceleasi glume. Va bucurati impreuna de multe lucruri si de viata in general. Va apreciati unul altuia glumele copilaresti, personajele de desene animate favorite, cantecele stupide si lucrurile nebunesti postate pe Facebook.

Ii place sa iasa impreuna cu prietenii tai si cu familia ta

Nu ai niciodata vreo problema cand vine vorba de iesit undeva cu grupul tau de prieteni. Ea se incadreaza in sanul familiei tale atat de bine, de parca ar fi de acolo. Nu exista gelozie sau alte ganduri negre care ar putea deveni toxice in relatia voastra.

Nu iti cere parerea in legatura cu vestimentatia

Nu iti cere ajutorul niciodata referitor la haine si nici prin cap nu i-ar trece sa te streseze legat de faptul ca o culoare sau alta o prinde mai bine. Nu are nevoie de asemenea sfaturi, pentru ca este perfect increzatoare in ea si pe pozitii.

Stie cum sa te surprinda

Stie cum sa iti pregateasca o surpriza si sa te dea pe spate. Asta poate consta in orice de la o iesire intr-un alt loc, o schimbare brusca de planuri sau orice altceva are poate sparge rutina. Prea multa rutina se poate transforma in plictiseala, iar plictiseala nu e buna deloc.

Nu te bate niciodata la cap

Ea este aceea care poate lasa ca lucrurile mici si neplacute sa treaca de la sine, in asa fel incat tu sa te poti simti cat mai confortabil si natural in preajma ei. Amandoi sunteti foarte usurati ca nu exista cicaleala sau batai de cap din partea nimanui. Amandoi ati trecut mai departe si v-ati maturizat.

Autor | admin Comentarii | 0 Data | iunie 11, 2014

leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *